Van wie is deze webshop?

Van wie is deze webshop?2018-12-02T19:40:51+00:00

Hallo, ik ben Johfrah

Aangename kennismaking! Alleerst, welkom op voicemail-stemmen.be.
Ik werk als fulltime Vlaamse voice-over stem voor verschillende bedrijven en (televisie-) productiehuizen. U kunt mijn stem bijvoorbeeld herkennen van canvas-documentaires of radiospots. Bezoek mijn portfolio-website http://www.johfrah.be om voorbeelden te horen.

Ik hou ervan om met behulp van mijn stem, de juiste warme toon en de gepaste intonatie uw boodschap over te brengen. Dat kan gaan van ingewikkelde bedrijfsprocessen, energieke wervende reclameboodschappen, tot een eenvoudige en vriendelijke goeiedag aan uw klanten.Hallo, ik ben Eveline

Ook de techniek vinden we belangrijk. Uw geluidsbestanden worden in de beste kwaliteit ingesproken en opgenomen in onze professionele opnamestudio, gevestigd te Brussel. De koffie staat hier trouwens altijd klaar.

Jaarlijks vragen tientallen bedrijven ons om hun voicemail berichten in te spreken. Om het schrijven, inspreken en downloaden van de wachtboodschappen eenvoudiger te maken, beslisten we om deze webshop op te zetten.